e
Banner

Etiketler: özgün şahin



MNG Kargo iş ortaklarını arıyor


Yayın: 26-02-2019
Kategori: Lojistik
Etiketler: mng özgün şahin

MNG Kargo, yenilediği acentelik modeli ile girişimcilere sunduğu fırsatları artırırken, hizmet kalitesini de her zaman en üst seviyede tutmayı hedefliyor. MNG Kargo Ticari Faaliyetlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özgün Şahin, yeni modelin temelinde satış ve dağıtım performansı odaklı bir hak ediş sisteminin yer aldığını belirtti.




Aygaz ve McKinsey Aykargo ile kargo sektöründe



Tüketicinin en çok tercih ettiği, LPG sektörünün lider markası Aygaz, kurumiçi girişimcilik ve inovasyon faaliyetleri kapsamında çalışanlarının fikir önderliğinde oluşturulan ve yenilikçi bakış açısıyla hayata geçirdiği Aykargo’yla kargo sektöründe güçlü bir adım attı. Aygaz’ın 81 ilde bulunan yaygın dağıtım ağı ve tecrübesiyle hizmet verecek olan Aykargo, teknoloji odaklı yeni nesil altyapısıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutacak. 




Sendeo, 2022 yılında 360 milyon lira yatırım yapacak


Yayın: 07-09-2022
Kategori: Kargo

Koç Topluluğu’nun dağıtım ve teslimat sektöründeki markası Sendeo, 2021 yılında 143 milyon lira yatırımı hayata geçirdi. Geçtiğimiz günlerde birinci yılını kutlayan marka, 2022 yılında 360 milyon lira yatırım yapacağını ve bu yatırımların insan kaynağı, operasyonel faaliyetler ve teknoloji alanında gerçekleşeceğini açıkladı. 




Sendeo 7/24 hizmet anlayışıyla sektörde fark yaratıyor


Yayın: 04-10-2022
Kategori: Kargo

Sendeo, devreye aldığı Sendeo Destek Whatsapp İletişim Hattı, Sendeo Canlı Destek ve Sendeo Asistan ile sektörde kesintisiz hizmet sunuyor.




Sendeo Genel Müdürü Özgün Şahin: Teslimat noktaları sektöre alternatif getirdi


Yayın: 19-04-2023
Kategori: Kargo

Sendeo Teslimat Noktası (STN) hizmetiyle alıcılara alternatif sunduklarını söyleyen Sendeo Genel Müdürü Özgün Şahin, “2023 Nisan itibarıyla 1.600’ün üzerinde teslimat noktasına ulaştık. Bu sayede hem alıcılar gönderilerini ilgili noktadan teslim alabiliyor hem de teslimat noktası olan işletmelerin mağazalarında trafik oluşuyor” dedi.




Sendeo Genel Müdürü Özgün Şahin: Verimlilik odaklı operasyonumuz tavsiye oranımızı artırıyor


Yayın: 06-06-2023
Kategori: Kargo

Şubesiz operasyonun hem satıcıya hem de alıcıya verimlilik sağladığını söyleyen Sendeo Genel Müdürü Özgün Şahin, “Müşteri memnuniyetinde liderlik hedefiyle yola çıkmıştık ve nisan ayı tavsiye skoru ortalamamız 100 üzerinden 89 olarak gerçekleşti. Müşterilerimiz güler yüzlü hizmetimiz ve kargo takibinde sunduğumuz kolaylıklardan memnun olduklarını belirtiyorlar” dedi.